Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

 Οι κινήσεις για συμμετοχή στους Πανικάριους Διαδικτυακούς Αγώνες

 

Δήλωση συμμετοχής με πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, σύλλογος, βαθμός αξιολόγησης, καθώς και ψευδώνυμο για το chess.com), στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο skaki64@gmail.com ή στο sakyrvar@yahoo.gr

 

Εγγραφή στο club του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας Ι. ΤΖΕΛΕΠΗΣ (Ikaria Chess Club):

https://www.chess.com/club/ikaria-chess-club/?ref_id=66936754

 

Ανοιχτό τουρνουά προετοιμασίας στο Ikaria Chess Club (Σάββατο 15/1, 19.00):

https://www.chess.com/play/tournament/2867443?ref_id=66936754

 

Πανικάριο 1ο Προκριματικό Τουρνουά (Κυριακή 16/1, 19.00)

Θα διεξαχθεί στο Panikario 1o Prokrimatiko Tournoua Club. Για την εγγραφή σας ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο αφού ολοκληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής σας με email.

https://www.chess.com/club/panikario-1o-prokrimatiko-tournoua/

Όταν γίνει αποδοχή της εγγραφής σας από τον διαχειριστή του club (βάσει των δηλώσεων συμμετοχής και των όρων της προκήρυξης), θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο τουρνουά ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.chess.com/play/tournament/2867526 και πατώντας το κουμπί Join (ενεργοποιείται 1 ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά, το τουρνουά ξεκινάει αυτόματα, όπως και κάθε γύρος μετά την ολοκλήρωση όλων των παρτίδων του προηγούμενου γύρου).

 

Πανικάριο 2ο Προκριματικό Τουρνουά (Κυριακή 23/1, 19.00)

Θα διεξαχθεί στο Panikario 2o Prokrimatiko Tournoua Club. Για την εγγραφή σας ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο αφού ολοκληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής σας με email.

https://www.chess.com/club/panikario-2o-prokrimatiko-tournoua/

Όταν γίνει αποδοχή της εγγραφής σας από τον διαχειριστή του club (βάσει των δηλώσεων συμμετοχής και των όρων της προκήρυξης), θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο τουρνουά ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.chess.com/play/tournament/2867538 και πατώντας το κουμπί Join (ενεργοποιείται 1 ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά, το τουρνουά ξεκινάει αυτόματα, όπως και κάθε γύρος μετά την ολοκλήρωση όλων των παρτίδων του προηγούμενου γύρου).

 

Πανικάριο 3ο Προκριματικό Τουρνουά (Κυριακή 30/1, 19.00)

Θα διεξαχθεί στο Panikario 3o Prokrimatiko Tournoua Club. Για την εγγραφή σας ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο αφού ολοκληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής σας με email.

https://www.chess.com/club/panikario-3o-prokrimatiko-tournoua/

Όταν γίνει αποδοχή της εγγραφής σας από τον διαχειριστή του club (βάσει των δηλώσεων συμμετοχής και των όρων της προκήρυξης), θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο τουρνουά ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.chess.com/play/tournament/2867537 και πατώντας το κουμπί Join (ενεργοποιείται 1 ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά, το τουρνουά ξεκινάει αυτόματα, όπως και κάθε γύρος μετά την ολοκλήρωση όλων των παρτίδων του προηγούμενου γύρου).

 

Πανικάριο Τελικό Τουρνουά (Κυριακή 6/2, 19.00)

Θα διεξαχθεί στο Panikario Teliko Tournoua Club. Για την εγγραφή σας ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο αφού ολοκληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής σας με email.

https://www.chess.com/club/panikario-teliko-tournoua/

Όταν γίνει αποδοχή της εγγραφής σας από τον διαχειριστή του club (βάσει των δηλώσεων συμμετοχής και των όρων της προκήρυξης), θα μπορέσετε να συμμετέχετε στο τουρνουά ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.chess.com/play/tournament/2867539 και πατώντας το κουμπί Join (ενεργοποιείται 1 ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά, το τουρνουά ξεκινάει αυτόματα, όπως και κάθε γύρος μετά την ολοκλήρωση όλων των παρτίδων του προηγούμενου γύρου).

Καλή επιτυχία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d