Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μεσογειακοί, Πανελλήνιοι και Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες φέτος στην Ικαρία!

Αγώνες - ορόσημο για το Ικαριακό σκάκι θα είναι αυτοί που προγραμματίζονται να διεξαχθούν από 13 μέχρι 21 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κηρύκου. Το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Ίκαρος" θα συμπεριλάβει το καθιερωμένο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου και, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών και το Ομαδικό Μεσογειακό Ράπιντ.
Οι αγώνες που οργανώνονται για 33η χρονιά από τον Δήμο Αγίου Κηρύκου, τον Σκακιστικό Όμιλο Ικαρίας και στηρίζονται και από άλλους φορείς, μεταξύ των οποίων και η ναυτιλιακή εταιρεία Hellenic Seaways, η οποία προσφέρει στους σκακιστές έκπτωση 50%, αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα φιλοξενηθούν οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες 10 γεωγραφικών διαμερισμάτων της χώρας μας, παίκτες που προκρίθηκαν από σκακιστικά τουρνουά συνδεδεμένα με την Ικαρία, καθώς και σκακιστές και σκακίστριες με διεθνείς τίτλους.



Η 17η Ιουλίου, ημέρα που εορτάζεται η Απελευθέρωση της Ικαρίας, είναι ελεύθερη. Θα αγωνιστούν μόνο, τις πρωινές ώρες, όσοι συγκροτούν ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Μεσογειακό Ράπιντ (γρήγορο σκάκι). Οι άλλοι, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκδρομές, στο γύρο του νησιού ή στους Φούρνους, και όλοι μαζί το βράδυ θα διασκεδάσουν στο καθιερωμένο πανηγύρι! Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ikaroschess@gmail.com και μέσω τηλεφώνου στο 6947-829772 (Δημήτρης Καπαγιαννίδης) και στο 6977-730286 (Άντζελα Σιάκα). Τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει καθημερινή κάλυψη μέσω διαδικτύου, με ζωντανή μετάδοση παρτίδων σε όλο τον κόσμο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d