Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

3ο Μεσογειακό Ομαδικό Τουρνουά Ράπιντ “Ίκαρος” 2012

Στα πλαίσια των παράλληλων με το κυρίως τουρνουά εκδηλώσεων ο φετινός "Ίκαρος" περιλαμβάνει το 3ο Μεσογειακό Ομαδικό Τουρνουά Ράπιντ  “Ίκαρος” 2012.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 στις 11.00 π.μ. Πρόκειται για ομαδικό τουρνουά με τετραμελείς ομάδες από τις σκακιστικές ομοσπονδίες των χωρών της Μεσογείου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τετραμελείς ομάδες σκακιστών που προέρχονται όλοι από την ίδια ομοσπονδία (αφορά ομάδες σκακιστών από ξένες ομοσπονδιών) ενώ για ελληνικές ομάδες απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα μέλη τους να ανήκουν (δηλ. να έχουν αθλητικό δελτίο) όλα στο ίδιο σωματείο. Οι προηγούμενοι περιορισμοί αίρονται στην περίπτωση που όλα τα μέλη μιας ομάδας έχουν διεθνή βαθμό αξιολόγησης κάτω από 2000 ή ο μέσος όρος της ομάδας είναι κάτω από 1800 ή είναι όλοι κάτω των 20 ετών.

Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δεκαπέντε (15) λεπτά + 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση (από την πρώτη κίνηση) ανά παίχτη για την ολοκλήρωση της παρτίδας.

Έπαθλα:  1η Νικήτρια: € 200, 2η Νικήτρια: € 100, 3η Νικήτρια: € 50. Επιπλέον τα μέλη των νικητριών ομάδων θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια. Επίσης θα απονεμηθούν μετάλλια στην πρώτη ελληνική ομάδα ανά γεωγραφική περιοχή (Ένωση, Τοπική Επιτροπή), στην πρώτη ομάδα γυναικών, στην πρώτη ομάδα κάτω των 20 ετών, κάτω των 16 ετών και κάτω των 12 ετών.

Διευκρίνιση: Ως χώρες της Μεσογείου λογίζονται οι: Άγιος Μαρίνος, Αίγυπτος, Αλβανία, Αλγερία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Ισραήλ, Κροατία, Κύπρος, Λίβανος, Λιβύη, Μάλτα, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μονακό, Παλαιστίνη, Σερβία, Σλοβενία, Συρία, Τουρκία, Τυνησία.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 6947-829772 (κ. Δημήτρης Καπαγιαννίδης) 6977-730286 (κ. Άντζελα Σιάκα)
ή μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση: ikaroschess@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d