Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

37ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “Ίκαρος” 2014


37ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “Ίκαρος” 2014
Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου 2014
(12-20 Ιουλίου 2014, Άγιος Κήρυκος, Ικαρία)

Για 37η συνεχή χρονιά ο «Ίκαρος» δίνει ραντεβού με τους Έλληνες αλλά και τους ξένους σκακιστές στο όμορφο νησί της Ικαρίας για το παραδοσιακό ετήσιο διεθνές τουρνουά που φέτος θα διεξαχθεί στον Άγιο Κήρυκο το διάστημα 12-20 Ιουλίου.

Ακόμη μια φορά στόχος του τουρνουά είναι να επιτρέψει στους σκακιστές να συνδυάσουν ένα καλό τουρνουά με χαλαρές αλλά και οικονομικές διακοπές σε ένα όμορφο περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά κατέβαλε προσπάθεια ώστε το κόστος για τους συμμετέχοντες να είναι και φέτος χαμηλό (το βασικό πακέτο φιλοξενίας είναι στα 200 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο για το διάστημα 12-20 Ιουλίου (χωρίς διατροφή) και περιλαμβάνει επιπλέον το παράβολο συμμετοχής και τις καθημερινές μετακινήσεις προς το χώρο των αγώνων αλλά και τη μεταφορά από και προς το λιμάνι του Ευδήλου, αν αυτό είναι αναγκαίο λόγω των ακτοπλοϊκών δρομολογίων). Προβλέπονται μειωμένες τιμές για όσους προτιμήσουν τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο και φυσικά εκπτώσεις για οικογένειες, νέους, ομάδες σωματείων και ανέργους ενώ προβλέπονται επιπλέον εκπτώσεις για όσους προκαταβάλλουν τα έξοδα συμμετοχή τους. Επιπλέον, η οργανωτική επιτροπή θα καταβάλει προσπάθεια ώστε να επιτύχει και φέτος ειδικά μειωμένες τιμές για τους σκακιστές που θα ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς στην Ικαρία.

Την αναλυτική προκήρυξη του τουρνουά, που όπως πάντα θα περιλαμβάνει και αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις (το ετήσιο Μεσογειακό ομαδικό τουρνουά ράπιντ, τουρνουά μπλιτζ, μπλάιντ, διαγωνισμό λύσης προβλημάτων κ.α.), μπορείτε να τη δείτε εδώ ή να την κατεβάσετε σε μορφή .doc ή .pdf.

Για όσους έχουν επισκεφθεί την Ικαρία στο παρελθόν το νησί δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όμως όσοι σκέφτονται να το επισκεφθούν για πρώτη φορά μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες: http://www.island-ikaria.com, http://www.nikaria.gr, http://www.ikariamag.gr, http://ikarianet.gr και http://ikariaki.gr ενώ όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση της φυσική ομορφιάς του νησιού μπορούν να δουν πολύ ωραίες πανοραμικές φωτογραφίες στη διεύθυνση:

http://www.greecevirtual.gr/panoramic/ikaria/tour.html

(επιλογή τοποθεσίας μέσω του χάρτη google ή από το μενού Locations (Τοποθεσίες)) 

Τέλος όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ατμόσφαιρα του τουρνουά και να δουν τη γνώμη άλλων σκακιστών για το νησί και τη διοργάνωση μπορούν να επισκεφθούν τους ακόλουθους συνδέσμους:Επίσης αποτελέσματα και πληροφορίες για τις προηγούμενες διοργανώσεις του Ίκαρου υπάρχουν στις ακόλουθες ιστοσελίδες:


Η επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά από την οποία μπορεί κανείς να ενημερώνεται για τα νέα της διοργάνωσης είναι:


ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες με τα τηλέφωνα:

6947-829772 (κ. Δημήτρης Καπαγιαννίδης)
6977-730286 (κ. Άντζελα Σιάκα) 

ή μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση: ikaroschess@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d