Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ίκαρος 2019: Ετοιμάζεται για την 42η πτήση του ο Ίκαρος! (9-17/7/2019)

Ο γραφικός Άγιος Κήρυκος θα φιλοξενήσει και φέτος τις σκακιστικές εκδηλώσεις του 42ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Ίκαρος
Ξεκινούν και φέτος οι προετοιμασίες για το 42ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ίκαρος θα διεξαχθεί το διάστημα 9 έως 17 Ιουλίου 2019 (Τρίτη-Τετάρτη). Μετά την περυσινή μετατόπιση ο Ίκαρος επιστρέφει στις παραδοσιακές του ημερομηνίες στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου και ετοιμάζεται και πάλι να υποδεχτεί Έλληνες και ξένους σκακιστές που θα επιλέξουν την Ικαρία για να συνδυάσουν το σκάκι με τις διακοπές τους!

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι να προσφέρει ένα ενδιαφέρον τουρνουά αλλά και λογικές τιμές σε όσους έρθουν στην Ικαρία. Έτσι θα προβλέπονται μειωμένες τιμές για όσους προτιμήσουν τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο και φυσικά εκπτώσεις για οικογένειες, νέους, ομάδες σωματείων, ανέργους και άτομα με ειδικές ανάγκες ενώ προβλέπονται επιπλέον εκπτώσεις για όσους προκαταβάλλουν τα έξοδα συμμετοχή τους. Επιπλέον, θα καταβληθεί και φέτος προσπάθεια ώστε οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τους σκακιστές που θα ταξιδέψουν στην Ικαρία να είναι μειωμένες. Ειδικές συνθήκες και παροχές θα υπάρξουν και για περιορισμένο αριθμό τιτλούχων σκακιστών που θα συμμετάσχει στο τουρνουά. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με την επίσημη προκήρυξη του τουρνουά που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Για όσους έχουν επισκεφθεί την Ικαρία στο παρελθόν το νησί δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όμως όσοι σκέφτονται να το επισκεφθούν για πρώτη φορά μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες στις ιστοσελίδες: http://www.island-ikaria.com, http://www.nikaria.gr, http://ikarianet.gr, http://ikariaki.gr, http://www.ikariamag.gr και http://www.visitikaria.gr ενώ όσοι θέλουν να πάρουν μια γεύση της φυσική ομορφιάς του νησιού μπορούν να δουν πολύ ωραίες πανοραμικές φωτογραφίες στη διεύθυνση:

http://www.greecevirtual.gr/panoramic/ikaria/tour.html
(επιλογή τοποθεσίας μέσω του χάρτη google ή από το μενού Locations (Τοποθεσίες))

Τέλος όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ατμόσφαιρα του τουρνουά και να δουν τη γνώμη άλλων σκακιστών για το νησί και τη διοργάνωση ας ρίξουν μια ματιά εδώ.

Η επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά από την οποία μπορεί κανείς να ενημερώνεται για τα νέα της διοργάνωσης είναι:

http://www.ikaroschess.gr

ενώ το e-mail της διοργάνωσης είναι: 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d