Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ίκαρος 2020: Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Η γραφική παραλία του Άη-Γιώργη στο Δράκανο
 Παρά τις ειδικές συνθήκες της φετινής χρονιάς η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά "Ίκαρος" 2020, εξασφάλισε ειδικές εκπτωτικές τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους σκακιστές που θα μεταβούν στην Ικαρία για το τουρνουά! Η Blue Star Ferries ανταποκρίθηκε ακόμη μια φορά θετικά στο αίτημα της διοργάνωσης και θα παρέχει σημαντικές εκπτώσεις προκειμένου να μειώσουν το κόστος του ταξιδιού προς και από την Ικαρία.

Η Blue Star Ferries στηρίζει έμπρακτα, προσφέροντας γενναίες εκπτώσεις, εδώ και πολλά χρόνια τις σκακιστικές εκδηλώσεις Ίκαρος. Ειδικά φέτος, μια χρονιά γεμάτη ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, η στήριξη αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς θα δώσει κίνητρο σε περισσότερους επισκέπτες να έρθουν στην Ικαρία! Για τη φετινή χρονιά η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 40% στα εισιτήρια και στο ναύλο των οχημάτων των σκακιστών από Πειραιά και Καβάλα και 30% από Μυτιλήνη, Χίο, Κω, Ρόδο και Σάμο. Η παροχή ισχύει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων, εκτός καμπινών.

Πριν το ταξίδι όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να ενημερωθούν για τα μέτρα προστασίας τα οποία επιβάλλονται λόγω Covid-19 (δείτε αναλυτικά εδώ) και να συμπληρώσουν το έντυπο προ-επιβίβασης (δείτε αναλυτικά εδώ)

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Blue Star όλοι οι δικαιούχοι της έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση των Διεθνών Σκακιστικών Εκδηλώσεων «Ίκαρος 2020», θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Ενημερώνουν την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά στο ikaroschess2020@gmail.com για την πρόθεσή τους να κάνουν χρήση της έκπτωσης στέλνοντας τα δρομολόγια που τους ενδιαφέρουν (λιμάνι αναχώρησης και λιμάνι επιστροφής) καθώς και τα ονόματα των ενδιαφερόμενων αλλά και τους αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων. Η οργανωτική επιτροπή θα προωθήσει τα ονόματά τους στην Attika Group αλλά και στα κατά τόπους λιμενικά γραφεία της εταιρείας το αργότερο μέσα σε 48 ώρες (η προσπάθεια θα είναι να προωθούνται τα ονόματα το ταχύτερο δυνατό, ακόμη και άμεσα).

2. Κατόπιν καλούν τηλεφωνικά ή απευθύνονται δια ζώσης στο λιμενικό γραφείο που τους εξυπηρετεί (βλ. λίστα παρακάτω), προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους για τα δρομολόγια και τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν. Η εξόφληση των εισιτηρίων γίνεται απευθείας στα πρακτορεία. Σε περίπτωση που εξοφλήσουν ηλεκτρονικά (μέσω κάρτας ή κατάθεσης) το κόστος των εισιτηρίων τους μπορούν να τα παραλάβουν, κατόπιν συνεννόησης με το λιμενικό γραφείο όπου έκαναν την κράτησή τους, στο κιόσκι έξω από το πλοίο με τον κωδικό κράτησης που τους έχει δοθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή και έκδοση των εισιτηρίων είναι η εξόφλησή τους. Δεν είναι δυνατή η παροχή πίστωσης.

3. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται  κατόπιν πληρωμής, με τους τρόπους που θα υποδείξουν  τα λιμενικά γραφεία (κάρτα-τραπεζική κατάθεση κλπ.)

4. Με την κράτηση της αναχώρησης, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί η κράτηση και για τα εισιτήρια επιστροφής.

Για τα διαθέσιμα δρομολόγια της Blue Star προς και από Ικαρία δείτε εδώ.

Πρακτορεία:
- Πειραιάς – Giovanti Travel, τηλ. 210-4119171, reservations@giovanti.gr
- Καβάλα – Miliadis Maritime Agency, τηλ. 2510-230538, info@miliadou.gr
- Μυτιλήνη - Piccolo Travel & Tourism, τηλ. 22510-27000, picolo@otenet.gr
- Χίος – Michalakis Travel, τηλ. 22710-40070, michalakis@michalakistravel.gr
- Κως - Exas Travel, τηλ. 22420-21291, bsfkos@exas.gr
- Ρόδος -  Skevos' Travel Agency, τηλ. 22410-22461, skevostravel@skevostravel.gr
- Σάμος (Βαθύ) - Βy Ship Travel, τηλ. 22730-22116, byship.central.2@gmail.com
- Σάμος (Καρλόβασι) - Πρακτορείο Διακογεωργίου Χριστόδουλος, τηλ. 22730-38031, diakosamos@gmail.com
- Ικαρία (Άγιος Κήρυκος), Ikariada Travel, 22750-23322, ikariada@otenet.gr
- Ικαρία (Εύδηλος), Albatross Trips, τηλ. 22750-32931, info@albatross-trips.com

Σημειώνεται ότι η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όσους μεταβούν στην Ικαρία για το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ίκαρος 2020 ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από και προς Ικαρία το διάστημα από 5 έως και 22 Ιουλίου 2020.

Σημειώνεται επίσης ότι τα εκπτωτικά εισιτήρια δεν αλλάζουν και δεν γίνονται OPEN (ανοιχτής ημερομηνίας). Για τον λόγο αυτό οι επιβάτες θα πρέπει να δίνουν τις σωστές ημερομηνίες αναχώρησης & επιστροφής. Επίσης για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή έκπτωσης.

Τέλος, όσοι κάνουν χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τους πράκτορες κατά τη διαδικασία έκδοσης των εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Ίκαρος 2020, η αναχώρηση των περισσότερων σκακιστών από Πειραιά θα γίνει την Πέμπτη 9/7 στις 2.00 μ.μ. για Άγιο Κήρυκο με το Blue Star Chios (άφιξη στον Άγιο Κήρυκο στις 8.05 μ.μ.) και η επιστροφή θα γίνει την Παρασκευή 17/7 από Εύδηλο με το Blue Star Mykonos στις 10.00 μ.μ. (άφιξη στον Πειραιά στις 4.25 μ.μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d