Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Νέες οδηγίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με έκπτωση!


Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Attika Group (μητρική εταιρεία των Hellenic Seaways και Blue Star) όλοι οι δικαιούχοι της έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση των Διεθνών Σκακιστικών Εκδηλώσεων «Ίκαρος 2019», θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Ενημερώνουν την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά στο ikaroschess2019@gmail.com για την πρόθεσή τους να κάνουν χρήση της έκπτωσης στέλνοντας τα δρομολόγια που τους ενδιαφέρουν (λιμάνι αναχώρησης και λιμάνι επιστροφής) καθώς και τα ονόματα των ενδιαφερόμενων αλλά και τους αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων. Η οργανωτική επιτροπή θα προωθήσει το αίτημά τους στην Attika Group αλλά και στα κατά τόπους λιμενικά γραφεία της εταιρείας το αργότερο μέσα σε 48 ώρες (η προσπάθεια θα είναι να προωθούνται τα αιτήματα το ταχύτερο δυνατό, ακόμη και άμεσα).

2. Κατόπιν καλούν τηλεφωνικά ή απευθύνονται δια ζώσης στο λιμενικό γραφείο που τους εξυπηρετεί (βλ. λίστα παρακάτω), προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους. Σε περίπτωση που εξοφλήσουν ηλεκτρονικά (μέσω κάρτας ή κατάθεσης) το κόστος των εισιτηρίων τους μπορούν να τα παραλάβουν, κατόπιν συνεννόησης με το λιμενικό γραφείο όπου έκαναν την κράτησή τους, στο κιόσκι έξω από το πλοίο με τον κωδικό κράτησης που τους έχει δοθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή και έκδοση των εισιτηρίων είναι η εξόφλησή τους. Δεν είναι δυνατή η παροχή πίστωσης. 

3. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται  κατόπιν πληρωμής, με τους τρόπους που θα υποδείξουν  τα λιμενικά γραφεία (κάρτα-τραπεζική κατάθεση κλπ.)

4. Με την κράτηση της αναχώρησης, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί η κράτηση και για τα εισιτήρια επιστροφής.

Για τα διαθέσιμα δρομολόγια της Hellenic Seaways και της Blue Star προς και από Ικαρία δείτε εδώ.

Πρακτορεία:
- Πειραιάς – Giovanti Travel, τηλ. 210-4119171, reservations@giovanti.gr
- Καβάλα – Miliadis Maritime Agency, τηλ. 2510-230538, info@miliadou.gr
- Μυτιλήνη - Piccolo Travel & Tourism, τηλ. 22510-27000, picolo@otenet.gr
- Χίος – Michalakis Travel, τηλ. 22710-40070, t.psychias@michalakistravel.gr
- Σάμος (Βαθύ) - Βy Ship Travel, τηλ. 22730-22116, byship.central.2@gmail.com
- Σάμος (Καρλόβασι) - Πρακτορείο Διακογεωργίου Χριστόδουλος, τηλ. 22730-38031, diakosamos@gmail.com
- Σύρος – Vassilikos Premium Services, τηλ. 22810-84444, travel@vassilikos.gr
- Νάξος – Zas Travel, τηλ. 22850-23330, info@zastravel.com

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη αποστείλει χρήματα στην οργανωτική επιτροπή για την έκδοση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τους παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο ikaroschess2019@gmail.com

Σημειώνεται ότι η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όσους μεταβούν στην Ικαρία για το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ίκαρος 2019 ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από και προς Ικαρία το διάστημα από 5 έως και 21 Ιουλίου 2019. Η έκπτωση ανέρχεται σε 40% για μετακίνηση από και προς Πειραιά, Καβάλας, Σύρο και Νάξο και 30% για μετακινήσεις από και προς Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο και ισχύει τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα.

Σημειώνεται επίσης ότι τα εκπτωτικά εισιτήρια δεν αλλάζουν και δεν γίνονται OPEN (ανοιχτής ημερομηνίας). Για τον λόγο αυτό οι επιβάτες θα πρέπει να δίνουν τις σωστές ημερομηνίες αναχώρησης & επιστροφής. 

Τέλος, όσοι κάνουν χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τους πράκτορες κατά τη διαδικασία έκδοσης των εισιτηρίων.

Όσοι ταξιδέψουν από Δωδεκάνησα (Κω, Λέρο κτλ) με τη Dodekanisos Seaways να επικοινωνήσουν επίσης στο ikaroschess2019@gmail.com
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d