Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Ίκαρος 2023: Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Blue Star Ferries

Το Blue Star Myconos θα μεταφέρει ακόμη μια χρονιά τους σκακιστές στην Ικαρία προκειμένου να συμμετάσχουν στο 46ο "Ίκαρο"!

Ακόμη μια φορά η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries στηρίζει έμπρακτα το 46ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Ίκαρος", παρέχοντας χορηγία με τη μορφή εκπτώσεων σε όσους ταξιδέψουν στην Ικαρία για το τουρνουά.

Πιστή στη συνεργασία της με τον "Ίκαρο" εδώ και πολλά χρόνια, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 30% στα εισιτήρια και στο ναύλο των οχημάτων των σκακιστών από και προς Πειραιά, Καβάλα, Μυτιλήνη, Λέρο, Κω και Ρόδο. Η παροχή ισχύει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων, εκτός καμπινών για το διάστημα από 4 έως 22 Ιουλίου 2023.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Blue Star Ferries όλοι οι δικαιούχοι της έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή τους στην διοργάνωση των Διεθνών Σκακιστικών Εκδηλώσεων «Ίκαρος 2023», θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Ενημερώνουν την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά στο ikaroschess2023@gmail.com για την πρόθεσή τους να κάνουν χρήση της έκπτωσης στέλνοντας τα δρομολόγια που τους ενδιαφέρουν (λιμάνι αναχώρησης και λιμάνι επιστροφής) καθώς και τα ονόματα των ενδιαφερόμενων αλλά και τους αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων. Η οργανωτική επιτροπή θα προωθήσει τα ονόματά τους στην Blue Star Ferries αλλά και στα κατά τόπους λιμενικά γραφεία της εταιρείας το συντομότερο δυνατό. 

2. Κατόπιν καλούν τηλεφωνικά ή απευθύνονται δια ζώσης στο λιμενικό γραφείο που τους εξυπηρετεί (βλ. λίστα παρακάτω), προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους για τα δρομολόγια και τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν. Η εξόφληση των εισιτηρίων γίνεται απευθείας στα πρακτορεία. Σε περίπτωση που εξοφλήσουν ηλεκτρονικά (μέσω κάρτας ή κατάθεσης) το κόστος των εισιτηρίων τους μπορούν να τα παραλάβουν, κατόπιν συνεννόησης με το λιμενικό γραφείο όπου έκαναν την κράτησή τους, στο κιόσκι έξω από το πλοίο με τον κωδικό κράτησης που τους έχει δοθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή και έκδοση των εισιτηρίων είναι η εξόφλησή τους. Δεν είναι δυνατή η παροχή πίστωσης.

3. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται  κατόπιν πληρωμής, με τους τρόπους που θα υποδείξουν  τα λιμενικά γραφεία (κάρτα-τραπεζική κατάθεση κλπ.)

4. Με την κράτηση της αναχώρησης, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί η κράτηση και για τα εισιτήρια επιστροφής.

Για τα διαθέσιμα δρομολόγια της Blue Star Ferries προς και από Ικαρία δείτε εδώ.

Πρακτορεία:

- Πειραιάς – Gelasakis Shipping & Travel Center, τηλ. 210-4222440, info.piraeus@letstour.gr  

- Καβάλα – Miliadis Maritime Agency, τηλ. 2510-230538, info@miliadou.gr 

- Μυτιλήνη - Piccolo Travel & Tourism, τηλ. 22510-27000, picolo@otenet.gr

- Λέρος – Aegean Travel, τηλ. 22470-26700, leros@aegeantravel.gr

- Κως - Exas Travel, τηλ. 22420-21291, bsfkos@exas.gr 

- Ρόδος -  Skevos' Travel Agency, τηλ. 22410-22461, skevostravel@skevostravel.gr

Σημειώνεται ότι η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όσους μεταβούν στην Ικαρία για το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ίκαρος 2023 ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από και προς Ικαρία το διάστημα από 4 έως και 22 Ιουλίου 2023.

Σημειώνεται επίσης ότι τυχόν ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται μόνο πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση και βάσει της Εμπορικής Πολιτικής της Blue Star Ferries. Για τον λόγο αυτό οι επιβάτες θα πρέπει να δίνουν τις σωστές ημερομηνίες αναχώρησης & επιστροφής. Επίσης για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου δεν θα είναι δυνατή η παροχή έκπτωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Ίκαρος 2023, η αναχώρηση των περισσότερων σκακιστών από Πειραιά θα γίνει την Κυριακή 9/7 στις 7.15 π.μ. για Άγιο Κήρυκο με το Blue Star Myconos (άφιξη στον Άγιο Κήρυκο στις 2.15 μ.μ.) και η επιστροφή θα γίνει τη Δευτέρα 17/7 από Εύδηλο με το Blue Star Myconos στις 6.00 μ.μ. (άφιξη στον Πειραιά περί τη 1.00 π.μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d