Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ίκαρος 2023: Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και από τη Dodekanisos Seaways

Το καταμαράν Dodekanisos Pride της Dodekanisos Seaways με το οποίο οι σκακιστές του νοτιοανατολικού Αιγαίου μπορούν να μεταβούν στην Ικαρία

Και η Dodekanisos Seaways, στηρίζει για ακόμη μια χρονιά τη συμμετοχή των σκακιστών του νότιου και ανατολικού Αιγαίου στο 46ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Ίκαρος", παρέχοντας χορηγία με τη μορφή δωρεάν εισιτηρίων και σημαντικών εκπτώσεων σε όσους ταξιδέψουν στην Ικαρία για το τουρνουά. 

Πιο συγκεκριμένα η Dodekanisos Seaways,  προσφέρει δωρεάν μετακίνηση των σκακιστών και 50% έκπτωση για τους συνοδούς που θα ταξιδέψουν προς και από την Ικαρία με τα πλοία της για το χρονικό διάστημα 5 έως 21 Ιουλίου 2023 (στα οχήματα δεν υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης καθώς η διαθεσιμότητα στο γκαράζ με το καταμαράν είναι περιορισμένη).

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Dodekanisos Seaways, οι ενδιαφερόμενοι για την προσφορά της εταιρείας θα πρέπει να ενημερώσουν την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά στο ikaroschess2023@gmail.com δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία ταξιδιού, δρομολόγια, ημερομηνία γέννησης επιβάτη και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η οργανωτική επιτροπή θα προωθήσει τη λίστα στην εταιρεία για την έκδοση των δωρεάν εισιτηρίων.

Διευκρινίζεται ότι η δωρεάν μεταφορά αφορά μόνο σκακιστές και σκακίστριες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά. Οι συνοδοί θα λάβουν έκπτωση ύψους 50%.

Για τα δρομολόγια της Dodekanisos Seaways προς και από Ικαρία δείτε εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι και η Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους συμμετέχοντες στο τουρνουά. Αναλυτικές πληροφορίες εδω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d