Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σκακιστές από 60 σωματεία στην Ικαρία!

Μεγαλύτερος από την αρχική πρόβλεψη είναι ο αριθμός των ελληνικών σκακιστικών σωματείων που εκπροσωπούνται στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών της Ικαρίας. Οι 138 σκακιστές και σκακίστριες ανήκουν σε 60 συλλόγους και μάλιστα από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της χώρας μας. Πρόκειται για τους πιο αντιπροσωπευτικούς αγώνες που έχουν γίνει στα 33 χρόνια των εκδηλώσεων «Ίκαρος»!

Μετά τον 4o γύρο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται ο Ιρανός Μοραντιαμπαντί, οι Βούλγαροι Νικόλοφ και Ένστεφ και ο Κώστας Νικολαΐδης με 4 βαθμούς (100%). Ακολουθεί με 3,5 ο Αν. Παππάς και έπονται 26 σκακιστές και σκακίστριες με 3 βαθμούς: Χαριτάκης, Αλ. Κουκουφίκης, Παργινός, Αυτσόγλου, Ιορδανίδου, Ζαγκρεμπέλνι (Ουζμπεκιστάν), Οικονομοπούλου, Κάμενετς (Ουκρανία), Κουβάτσου, Πούντζας, Καραμαλής, Τσιοτρίδης, Τεπελένης, Μίχτης, Μανάκοβα (Σερβία), Βαλντέν, Κεσόγλου, Β. Παναγιωτόπουλος, Ορνιθόπουλος, Γράψα, Πετράκη, Δούνης, Ίσκος, Β. Παπακώστας (9 ετών!), Δευτεραίος, Φροσινός.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες αναρτώνται στο σάιτ http://ikaroschess.gr, ενώ οι 10 πρώτες παρτίδες κάθε γύρου μεταδίδονται ζωντανά, μέσω Ίντερνετ, από τη διεύθυνση http://ikaroschess.gr/live.html

Στο δικό μας blog ο Χρήστος Πιλάλης θα φιλοξενεί καθημερινά απόψεις κάποιου διακεκριμένου σκακιστή ή σκακίστριας. Το Σάββατο 17 Ιουλίου, επέτειος της Απελευθέρωσης της Ικαρίας, θα είναι ελεύθερη ημέρα για το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας και θα διεξαχθούν τις πρωινές ώρες ομαδικοί αγώνες ράπιντ. Το βράδυ οι σκακιστές και οι σκακίστριες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παραδοσιακό πανηγύρι, στην πλατεία Αγίου Κηρύκου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d